Gratis stappenplan

Word Virtual Assistant en bepaal zelf waar en wanneer jij werkt!

 

Wil je ook zelf bepalen waar en wanneer je werkt, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of ben je bang dat je niet genoeg kennis of doorzettingsvermogen hebt om jouw eigen VA bedrijf op te zetten? Dan zit je op de goede plek!

Ik help jou om een helder plan uit te stippelen en om ook echt stappen te gaan zetten. Vul je gegevens hiernaast in om het stappenplan te ontvangen en ga meteen aan de slag!🔥🔥

PS. Wil je weten hoe ik zelf in dit vak gerold ben? Ik vertel het je in de video hieronder!

Zo ging ik van een burnout in een callcenter naar mijn droomleven als Virtuele Assistent

(in Spanje!🌞)

      
Lise-Marie Spinnewijn
Lise-Marie Spinnewijn
2023-11-23
Leuke cursus van Stephanie. Ze leert je dingen bij vanuit haar eigen ervaring en geeft heel veel tips en tricks. Ze zegt waar het op staat en hoe je ertussenuit kan springen om klanten te vinden. Bedankt!
Jennifer Gomperts
Jennifer Gomperts
2023-11-01
Stephanie weet waar ze het over heeft en helpt je je gedachten te ordenen.Ze helpt je snel onderweg naar hetgeen je wilt. Ik heb er veel aan gehad en kan Stephanie echt aanbevelen als je verder wilt.
Nathalie van Ravensberg
Nathalie van Ravensberg
2023-09-22
Ik volg de cursus VA van Stephanie. De cursus is goed gestructureerd, duidelijk en biedt de belangrijkste informatie hoe je je bedrijf kunt opzetten en wat er bij komt kijken. Het fijnste vind ik daarnaast dat Stephanie ook haar eigen ervaringen en inzichten deelt! En tot slot is ze erg vriendelijk en nuchter. Ze denkt met je mee en is behulpzaam bij het beantwoorden van je vragen en geven van advies!
Stefanie Groeneveld
Stefanie Groeneveld
2023-09-22
Stephanie heeft mij ontzettend fijn geholpen met het bouwen van mijn website. Het is precies geworden hoe ik voor ogen had! Heel knap hoe ze dat heeft gedaan. Ook daarna is ze altijd heel snel beschikbaar en bereid te helpen waar het nodig is. Top service! Betrouwbaar, persoonlijk en heel toegankelijk. Heel erg bedankt!
Yvonne Berg
Yvonne Berg
2023-07-24
Ik heb de erg fijne minicursus van Stephanie gevolgd. De filmpjes zijn kort en duidelijk, waardoor je gefocust blijft. De opdrachten zijn ook makkelijk uit te voeren en nemen niet veel tijd in. Ik vond het erg waardevol om de training te volgen en ga nog met mijn LinkedIn aan de slag.
Adrienne van den Bos
Adrienne van den Bos
2023-06-10
Stephanie is super om mee te samen te werken. Fijn als persoon, secuur in haar werk, flexibel en denkt graag mee. Stephanie pakt dingen snel op en ik waardeer haar positieve uitstraling en energie enorm. Erg dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen.
R Timmer
R Timmer
2023-06-08
Ik heb veel gehad aan de cursus VA worden in Spanje. Veel info maar vooral veel praktische bruikbare zaken als betalingssystemen, marketing, klanten binnen halen, je doelgroep bepalen enz. Sephanie heeft ook elke maand een Q&A sessie live en daarin beantwoordt ze super uitgebreid je vragen. Echt met stappenplan en al! Ze is ook super vriendelijk en deskundig, aanrader!
Ramona Brouwer
Ramona Brouwer
2023-04-26
Aanbevolen! Zonder de informatie en toegankelijkheid van Stephanie had ik niet gauw de stap durven maken om van start te gaan als VA.
natasja vdbrink
natasja vdbrink
2023-04-14
De cursus VA worden in spanje is een hele fijne introductiecursus die bijzonder goed behandelt wat je kunt verwachten als VA met de ambitie vanuit Spanje te gaan werken. De cursus zit boordevol met golden nuggets en praktische tips, maar ook persoonlijke ervaringen die Stephanie deelt waar je eigenlijk altijd wel wat uit haalt. Indirect beantwoordt zij daarmee vragen die je hebt of geeft zij inzicht in een situatie waar jij nog niet eerder over nagedacht hebt. De cursus heeft video's als tekstmodules. Normaliter hou ik niet zo van mindset modules, omdat zij vaak hetzelfde zijn en geen praktische tips bevatten waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Dat is bij Steph wel anders! Elke beer op de weg wordt aangesproken en vervolgens gerustgesteld door super-praktische oplossingen, tips, en een plan van aanpak. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten, meer rust, en zelfvertrouwen. Heel fijn!
Kelly Bakels-Kanters
Kelly Bakels-Kanters
2023-04-05
Stephanie is echt een topper in haar vak. Ze heeft daarnaast een super handige cursus gemaakt hoe je zelfstandig ondernemer word en heerlijk naar de Spaanse zon vertrekt. Kan niks anders zeggen dat ze top werk levert!